Juli recap: hitte, storm en lekker eten

Van 30 juni op 1 juli was de retraite van werk. Met heel kantoor gingen we naar Rotterdam waar we eerst padelles kregen, gevolgd door een toernooitje. Daarna gingen we met zijn allen op een boot die over de Maas voer en tijdens het varen werd een lunch verzorgt. Het was heerlijk weer dus echt genieten op het water. Na de boottocht konden we in het hotel even bijkomen en omkleden. Toen stond de volgende activiteit alweer op de planning: borrelen en spelletjes spelen bij Mooie Boules. Echt zo'n leuke plek! Ik heb ge-jeux-de-bouled en tafeltennis gespeeld. Om 19:00 werden we bij het restaurant verwacht en daar hebben we genoten van Franse shared-dining. Het was een hele gezellige dag! 
Op zondag 2 juli heb ik met Lot, haar oppashond Daisy en Nori op het strand gewandeld. Het waaide wel echt hard haha dus Nori kon soms amper wat zien doordat haar vacht in haar gezicht waaide. Na de wandeling hebben we bij een strandtent geluncht. Dat was lekker maar wel erg duur voor de kleine porties...
Op 5 juli werd Nederland geraakt door een zomerse storm. Het waaide enorm hard en er was veel regen. In de ochtend probeerde ik nog naar werk te komen maar dat was onbegonnen werk. Ik heb bij een collega geschuild tot de wind ging liggen. Op de weg naar huis lagen overal omgevallen bomen. Gelukkig was er bij ons en vrienden/familie geen schade. 

De volgende dag was er niks meer van de storm over. Het was een zonnige dag met 20 graden haha. Wel zag je overal nog schade, maar het OV reed gelukkig gewoon weer. Na werk sprak ik af met Isabelle en Charlot. We hebben eerst een drankje gedaan op het terras en daarna hebben we bij Takumi Japanse gegeten, altijd lekker. 
Het weekend dat volgde (8/9 juli) was er een hitte golf. Met 30 graden wil ik eigenlijk niks ondernemen, maar Lot had een nieuw oppashondje op bezoek. Een puppy van slechts 9 weken en nog zooooo klein en schattig! Die moest ik even zien. Dus in de middag fietste ik naar haar toe. We hebben niks bijzonders gedaan, maar het was wel even gezellig. 
Op zondag ontmoette Nori haar zusje! In juni hadden de baasjes van Nori's zusje contact met ons opgenomen om af te spreken. Dus gingen we samen wandelen. We waren heel benieuwd of de hondjes elkaar zouden herkennen, maar volgens mij was dat niet het geval haha. Nori is sowieso best wel schuw naar andere honden. De wandeling was wel gezellig en leuk om te horen hoe anderen hun sheltie opvoeden :)
10 juli was de start van B&B Vol Liefde! Jeejjjj, hier had ik lang naar uit gekeken haha! Vanaf de eerste aflevering hebben we weer genoten van dit seizoen. 
Omdat het nog steeds zo warm was hadden we Magnum ijsjes gehaald, daar was Nori wel een beetje jaloers om ;)
Op 20 juli ging Nori onder het mes. Ze werd gesteriliseerd. Het was wel even spannend maar gelukkig is alles goed gegaan. Ze moest tien dagen met een pakje aan rondlopen en dat vond ze helemaal niet leuk. Ze was ook echt ontdaan door de operatie, zo zielig. Ze wilde de hele tijd alleen maar heel dicht bij ons zijn, echt aandoenlijk. Gelukkig is ze goed hersteld. 

Het weekend voor mijn verjaardag was ik al druk bezig met de voorbereidingen ervan. Ik heb een dinertje gegeven (daar volgt nog een blogpost over) en daarbij wilde ik mooie menu's maken. Dus die heb ik gemaakt. Leuk om weer eens creatief bezig te zijn :) 

Fijne maandag allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Wat een prachtige hond.
    En vooral dat heerlijke eten weer.
    neem zeker eens een kijkje bij me :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!