Bloesems, Pasen en Borrelen

 
Het mag dan nog niet echt voelen als lente met al die regen en lage temperaturen, de bloesems staan in ieder geval wel weer mooi in bloei. Het schaarse moment dat de lucht blauw was tijdens het uitlaten van Nori, heb ik direct een foto gemaakt ;)
Pasen met de familie! In de ochtend druk bezig met het voorbereiden. Wij maakten vegetarische wraps met courgette, baba ghanoush, komkommer, zongedroogde tomaat en fetakaas. Iedereen had weer heerlijke gerechten gemaakt en de tafel stond helemaal vol. Uiteraard was het veel te veel haha! 
Familie foto! Het was een gezellige middag :) <3
Vrijdag 14 april was een gezellige dag op het werk. Ik zat weer eens bij de andere meiden en in de avond was er een afscheidsborrel van een collega. Ook dat was heel gezellig :)
Zaterdag 15 april sprak ik met Charlot af in de stad. De zon scheen eindelijk, dus we hebben eerst lekker op een terras koffie gedronken. Daarna geshopt, en de dag afgesloten met rosé en nachos op een ander terras. Eindelijk voelde het als een echte lente dag! Heerlijk!
Afgelopen donderdag 20 april was het secretaresse dag! Het kantoor had een etentje geregeld wat super leuk was. We hebben bij Het Pompstation gegeten, dat is een fine-dining restaurant haha! Zou je niet zeggen he als je de naam hoort haha! Het eten was lekker en het was een erg gezellige avond. 

Gisteren hebben we onze boosterprik gehaald en nu kan het aftellen naar de Japanreis beginnen! Voor mij nog 7 werkdagen, het gaat snel ineens! Omdat we nu niet meer hoeven te testen vooraf, kan de voorpret echt beginnen en ik merk dat ik er zoveel zin in heb :D 
Maar eerst komende week nog Koningsdag en hopelijk nog een paar zonnige dagen ipv weer alleen maar regen pfff. Fijne zondag allemaal! Xx 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!