Kerst 2022

KERSTAVOND - 24 DECEMBER 2022 
Het is voor ons een traditie om op kerstavond samen met vrienden en Maikel's moeder en Ton samen te eten, All You Need Is Love te kijken en daarna naar de kerstsamenzang op de Grote Markt hier in Haarlem te gaan. Na 2 jaar kon de kerstsamenzang eindelijk weer doorgaan en daar keek ik al het hele najaar naar uit. Het was erg gezellig en we hebben weer met volle borst meegezongen :) Het blijft bijzonder om met zoveel mensen samen te staan zingen en dansen op kerstmuziek. 
1e KERSTDAG - 25 DECEMBER 2022
1e kerstdag vieren we altijd met de familie van mijn moeder. Na twee jaar geen kerstdiner te hebben georganiseerd met elkaar kon het dit jaar eindelijk weer wel. En we hebben flink uitgepakt! Van tonijnsteak tot Beef Wellington, en Bomb Alaska als toetje. Alles zelf gemaakt en echt heerlijk! 
Jasper doet de laatste check bij de amuse.
De tonijnsteak amuse <3 zo lekker!!
Wij hadden het voorgerecht bereid: ravioli met 4 kazen vulling, truffelsaus en Parmezaanse kaas. 
Verder heb ik van het eten geen foto's, maar de Beef Wellington was ook echt zo goed gelukt! Het is moeilijk om die mooi evenredig gaar te krijgen maar dat hadden mijn neefje en nichtje perfect gedaan.
Met Lisa :) Ook een traditie om samen een foto te maken. 

2e KERSTDAG - 26 DECEMBER 2022
Tweede kerstdag reden we in de middag naar Hoorn. Daar hebben we kerst gevierd met de familie van de moeder van Maikel. Het was een klassiek kerstdiner met haricot verts, aardappelgratin, stoofpeertjes en een goed stuk vlees. Ook erg lekker en gezellig! 
Het toetje vond ik zo schattig met die penguin.
3e KERSTDAG - 27 DECEMBER 2022
Op derde kerstdag moest ik eerst overdag werken en na werk haalde Maikel mij op en reden we naar Geertruidenberg voor kerst bij papa. We verzamelden bij hen thuis en daar konden we Freek ook nog even gedag zeggen <3 
Daarna zijn we uit eten gegaan bij 'T Zusje. Dit is ook een soort traditie geworden haha. Het is lekker relaxt om niet te hoeven koken en we kunnen gezellig met elkaar kletsen terwijl steeds kleine gerechtjes op tafel worden gezet. 'T Zusje heeft ook vaak nieuwe gerechtjes of seizoensgerechtjes en die waren dit keer ook weer een succes! Het was een gezellige avond :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na derde kerstdag was ik wel klaar met eten haha! Althans dat dacht ik. Maar we hebben woensdag de 28ste nog de verjaardag van mijn neef gevierd bij Japans restaurant Nagoya en toen smaakte de sushi toch wel weer erg goed hahaha! 
De laatste twee dagen van de werkweek waren wel even doorzetten. Het was mega druk op het werk, maar gelukkig bleef de stemming vrolijk. We hebben keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen en gisteren hebben we om 17:00 geproost op het einde van het jaar. 

Nu is het oudejaarsavond. Maikel en ik zijn dit jaar gewoon thuis met Indy en Nori. Ik moet zeggen dat ik het wel fijn vind. Ik zit lekker in mijn joggingpak en we hebben net stoofvlees bereid dat over 1,5 uur ongeveer klaar is. We gaan denk ik de oudejaarsconference kijken en misschien nog een spelletje doen. Gewoon chillen dus. Na de drukke kerst vind ik dit heerlijk haha! 
En dan morgen een nieuw jaar: 2023! Ik wens iedereen een fijn uiteinde, met veel gezelligheid, en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaaršŸŽ‡ Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!