More from Edinburgh

Ik ben zoooo traag met het updaten van mijn blog :') sorry daarvoor haha! Ik wil wel zeggen dat ik het nu weer beter ga bijhouden maar december komt eraan en dat is net als november een drukke maand dus ik ben al blij als ik al de UK-reis posts af heb voor het einde van het jaar haha. 

Vandaag nog wat extra foto's van Edinburgh. Op zo'n 20 minuten lopen van het centrum heb je een dorpje genaamd Deans Village. Het was een zonnige ochtend dus we hadden wel zin in een wandeling en om even weg te zijn van het drukke centrum. Deans Village bestaat uit slechts een paar straten maar is erg schattig met mooie oude huizen en een beek waarlangs je kunt wandelen. 
Een andere wandeling die we hebben gedaan in Edinburgh is het beklimmen van Arthurs Seat. Dit is een 250 meter hoge "heuvel" (ik vind het meer een berg hoor, maar goed zo staat het niet aangegeven op Google haha). Er loopt een wandelpad naar de top vanwaar je op een zonnige dag mooi uitzicht hebt over de stad. De "klim" naar de top is goed te doen en we zagen mensen van alle soorten leeftijden. 

Op de top waaide het vrij hard en soms was de grond wat glad, maar het uitzicht was inderdaad prachtig! 
We zijn elke avond uit eten geweest maar één van de hoogtepunten was het diner bij restaurant The Bon Vivant. Hier hebben we een typisch Engelse Sunday Roast gegeten. Het was zooo lekker!! En het restaurant zelf is ook echt knus en de bediening heel aardig. Zeker een aanrader om hier te gaan eten als je in Edinburgh bent. 

Ik vond Edinburgh een hele leuke stad. Sfeervol, genoeg te doen, goeie restaurants, mooie gebouwen en aardige mensen. Ik zou hier zeker nog eens terug komen! :) 
Fijne avond allemaal!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!