Proefpark, Ijhallen en random momentjes

Wandelen met Nori is in de zomer zeker geen straf. In de ochtend was het vaak al licht en een fijne temperatuur. Soms pakte ik ook een mooie zonsopgang mee. In het begin moest ik erg wennen aan het starten van de dag met een wandeling, omdat ik gewend was om heel rustig op te staan en uitgebreid te ontbijten. Maar nu vind ik het fijn om te dag te beginnen met het uitlaten van Nori en hoewel ik daarna weinig tijd heb voor ontbijt, stoor ik mij er niet aan. Zeker nu de ochtenden frisser worden ben ik direct wakker door de koele buitenlucht haha. 
Vrijdag 26 augustus ben ik met Maikel na werk naar Proefpark gegaan. In het Kenau-park in Haarlem staan er ieder jaar in het laatste weekend van Augustus allemaal eetstalletjes en er is ook een podium met muziek. De sfeer was erg gezellig en we hebben enkele gerechtjes geprobeerd. Mijn favoriet was uiteraard het eten van de Japan-stand. Daar bestelden we Okonomiyaki, erg lekker! 
De volgende dag gingen we lunchen bij mama en René. We hadden elkaar bijna de hele zomer niet gezien dus het was hoog tijd om weer bij te kletsen. Het was een uitgebreide lunch. Ik had vegan brownies gemaakt en vegan tonijnsalade, en mama had vegan gerookte zalm gemaakt en lekkere broodjes en ander beleg verzorgd. Het was gezellig! Nori was ook mee en dat ging gelukkig goed met het ontmoeten van Lucky. Na de lunch hebben we nog kort gewandeld in het Groenendaalse bos. 
<3
Eenmaal thuis ging ik me snel omkleden want ik moest de trein naar Amersfoort halen. Daar ging ik namelijk samen met collega's naar het feest van de bruiloft van een andere collega. Het feest werd gehouden in een oud klooster in het centrum van Amersfoort. Een hele mooie locatie! Het duurde wel even voordat het feest op gang kwam, vooral omdat de DJ heel slecht was haha! Maar ze er waren Gin Tonics, een photobooth en we hadden lol met elkaar. Dus het was alsnog een geslaagde avond. 

Ik had dit superheld pakje gekocht bij de Action haha! Dit was echt iets dat ik een keertje wilde proberen bij Nori. Het zag er zoooo grappig uit! Ze vond het (denk ik) niet erg om het te dragen, maar na eventjes heb ik het toch maar weer uitgedaan haha! Ik heb in ieder geval een foto als herinnering. 

Mooie zonnebloem bij ons in de straat.

Even een time-skip! Gisteren, 11 september, ben ik met Sophie naar de Ijhallen gegaan. In juli had ik daar kleding verkocht, maar nu gingen we om zelf lekker rond te kijken en mooie parels te scoren. Het blijft zo'n leuke markt! We spraken eerst af bij de Starbucks. Dat is een traditie van ons. Ze hebben al de Pumpkin Spice Latte dus ik was helemaal blij haha! Daarna gingen we met de pond naar het NDSM werf waar de markt wordt gehouden. Het was druk! Maar we zijn allebei echt heel goed geslaagd!
We hebben bijna 4 uur op de markt rondgelopen. Daarna waren we er wel klaar mee en bovendien begon het erg warm te worden. Met de pond gingen we terug naar het station waar we bij Wagamama lekker Japanse curry hebben gegeten voor lunch. Het was super gezellig en fijn om Sophie weer te zien! Ze had ook heel lief nog cadeautjes voor mijn verjaardag gekocht: een haarhanddoek van BTS en twee zelfstudie boeken voor Koreaans. Echt heel leuk!!
Mijn aankopen van de Ijhallen: rok met bloemen, ballonjeans (zo staat het in de broek haha), een zijde groen jurkje en ook nog een heel leuk vestje waar ik alleen geen foto van heb. Er zat maar één miskoop tussen (want je kunt er moeilijk passen dus het blijft een gokje om iets uiteindelijk ook echt goed zit) en dat was een flared zwarte spijkerbroek. Die kreeg ik niet over mijn bovenbenen ondanks dat het wel mijn maat is... Achja! Ik ben in ieder geval heel blij met de andere aankopen. 

Morgen begin ik met aftellen tot de vakantie. Nog 8 werkdagen haha! Fijne avond allemaal! xx

1 opmerking

  1. Wat een leuke dingen heb je gedaan. En je hebt mooie aankopen gedaan. Vooral het zijden jurkje is prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!