Moodboard: Transition to Fall

Ik merk aan alles dat we in de transitie naar de herfst zitten. Het weer is nog redelijk mooi, volgende week wordt het weer rond de 20 graden, maar de dagen worden korter, er valt meer regen en in de ochtenden zijn fris. Ik loop nog rond in zomerkleding maar grijp steeds sneller naar een lekkere warme trui en heb mijn pantys alweer uit de koffer gehaald. Afgelopen week maakte ik nog een ijskoffie, maar ik heb al een paar keer op het punt gestaan om bij de Starbuck de Pumpkin Spice Latte te bestellen. Een nieuw seizoen vind ik altijd inspirerend en ik houd van de sfeervolle regenachtige dagen die de herfst brengt. Deze zondag is zo'n regenachtige ochtend waar ik van houd: lekker met een koffie Masterchef kijken, kaarsjes aan, een moodboard maken, en dat allemaal onder een dekentje op de bank haha! Echt genieten!

1 opmerking

  1. Prachtig moodboard! Ik heb ook zin in de herfst, ook al ga ik nog met (zomer) vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!