Sundays Moodboard

 
Één van de dingen die ik leuk vind om te doen is het opslaan van mooie plaatjes. Op Pinterest en Tumblr heb ik een hele collectie die continue wordt aangevuld. Daarnaast vind ik het ook leuk om moodboards te maken en omdat ik nu probeer om me meer te focussen op positiviteit en de dingen waar ik blij van wordt, zullen jullie hier wellicht ook vaker moodboards gaan zien.

Het middelste plaatje met de tekst past heel goed bij mij. Ik kan erg goed dagdromen. Eigenlijk doe ik dat elke dag wel. Dromen van wat nog allemaal mogelijk is, wat ik nog graag zou willen doen of over wat er al gepland staat. Zullen we ooit tevreden zijn met waar we staan? Of zullen we altijd zoekende blijven? 

Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Mooi moodboard. Ik maak ze ook regelmatig. En het dagdromen herken ik. Heerlijk en ontspannend om te doen en wie weet wat het brengt op een dag :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!