Random momentjes van de afgelopen tijd

Voor het eerst met Nori met de trein! We gingen eind juli naar een verjaardag in Hoorn en toen hebben we Nori meegenomen. We hadden met de auto kunnen gaan maar omdat Nori ook aan het openbaar vervoer moet wennen, besloten we om dit keer met de trein te gaan. Dat ging super goed! Ze was in het begin wel een beetje onrustig, maar ze vond het vooral allemaal heel erg interessant :) Op een gegeven moment wilde ze uit het raam kijken en ging ze super cute met haar pootjes tegen het kozijn staan om naar buiten te kunnen kijken. Ik ben blij dat ze in de trein geen last heeft van misselijkheid. 
Indy had Nori haar mand ingepikt haha! Hij ligt er echt in als een baas :P

De versierde envelop voor een brief naar mijn penvriendin in Amerika. Ik vind het nog steeds leuk om brieven te krijgen en te versturen, straks in september doe ik al een jaar aan penvrienden! 
Tijdens deze hete zomerse dagen vindt Nori het heerlijk om aan een ijsje te likken. Die maken we zelf, gewoon met kraanwater in een mal en dat dan een halve dag in de vriezer :) Het is één van de weinige momenten dat ze stil op schoot ligt haha. 

Taartjes op het werk omdat één van mijn collega's jarig was. Altijd leuk als iemand dan trakteert! En ik heb sinds kort een hoesje voor mijn zakelijke OV kaart en een key cord voor de badge om het pand binnen te komen. Dat kon natuurlijk niet een saai design zijn, dus kocht ik deze met schattige beestjes uit Zuid-Korea ;)
Met Charlot ben ik weer naar de Ijhallen geweest om kleding te verkopen. Het was ontzettend warm en de markt begon al heel vroeg zodat mensen niet in de hete middagzon langs hoefden te komen. Het was in de ochtend ook het drukst, en toen hebben we het beste verkocht. Maar de opkomst was door de 38 graden wel beduidend minder dan de andere keren dat we hadden verkocht. Het was wel weer gezellig om samen op de markt te staan :)

Afgelopen donderdag 18 augustus hebben we bij Joost en Sam geborreld. Papa was er ook en het was erg gezellig (zoals altijd wel eigenlijk haha).
Op vrijdag de 19e zijn Maikel en ik uit eten geweest bij Miyagi&Jones. Dat was heel lekker en leuk! Het eten is een mix van verschillende Aziatische keukens en het idee is dat je het eten met elkaar deelt. Niet als een all-you-can-eat concept, maar met 3 gangen en dat je dan elke gang 2 gerechtjes mag bestellen. Dat klinkt misschien weinig maar het is genoeg en vooral als je daarna nog een toetje erbij neemt :) Aanrader!

Na het eten zijn we richting de Grote Markt gelopen want het was dat weekend Haarlem Jazz. Het was heeellll erg druk in de stad. Ik had eigenlijk met een collega afgesproken om te meeten maar dat lukte gewoon niet doordat het vaak helemaal vast stond van de mensen. We zijn dus ook niet heel lang gebleven maar de muziek die we gehoord hebben was goed! En de sfeer was ook gezellig en relaxt ondanks de grote hoeveelheid mensen. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu zit er al weer bijna een werkweek op. Het is wat rustiger op het werk wat erg fijn is en daardoor ben ik ook relaxter. We hebben eergisteren onze reis voor in oktober geboekt! We gaan 10 dagen door de UK reizen. Of naja, soort van want we doen maar 3 plaatsen aan. Maar we gaan wel vanuit daar dagtrips maken. We gaan eerst naar Londen, dan naar Edinburgh en daarna naar York. Ik heb er mega veel zin in! 
Nu ga ik me snel douchen, met Nori wandelen en dan lekker naar bed. Morgen nog 1 dag werken en dan weekend!!! Het wordt een gezellig weekend en ik ga proberen om wat meer foto's te maken zodat ik erover kan schrijven op maandag :) Fijne avond allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!