Vakantie in Zeeland #1

Op 16 juli begon eindelijk mijn vakantie en zijn Maikel, ik en Nori naar Zeeland gereden. Die autorit viel niet mee want Nori heeft ineens last van wagenziekte en had tijdens de rit 3x gekotst. Gelukkig had ik een handdoek op mijn schoot, maar ik vond het vooral zielig voor haar. Ze moest ook de hele tijd kwijlen, wat een teken is van misselijkheid. 
Na ruim 2 uur kwamen we aan in Dishoek en kon de vakantie echt beginnen. Oh wat had ik hier naar uitgekeken! Alhoewel, ik was nog wel nerveus over hoe het met Nori zou gaan. Maar eigenlijk werd die nervositeit al heel snel weggenomen omdat ze het super goed deed! Ze heeft na de eerste nacht voor het eerst de hele nacht doorgeslapen en dat doet ze sindsdien standaard. Dat is echt mega fijn! Ook gaat het goed met de ren. Als ze daar in zit kan ze lekker haar eigen ding doen en hoeven wij niet continu op haar te letten. Daardoor konden wij ook lekker ontspannen. 
De eerste avond hebben we direct de zonsondergang meegepakt. Het blijft een mooi gezicht!
We hebben enorm veel geluk gehad met het weer! De temperatuur lag elke dag tussen de 22 en 27 graden met een uitschieter naar 38 graden. Op die dag dat het zo heet was heeft Nori lekker in een teiltje met water gebadderd. Echt schattig om te zien. 
Joost en Sam kwamen nog langs voordat zij zelf op vakantie gingen en die avond hebben we geBBQt. Dan is het vakantiegevoel voor mij wel echt compleet hoor als de barbeque aangaat haha! 
Daan en Rens schoven tijdens het eten ook aan. Het was gezellig om zo spontaan weer eens met zijn allen bij elkaar te zijn :)
Lekker op mijn gemak koffie drinken en een boek lezen. Alleen tijdens vakanties kan ik me daar echt aan overgeven. Zo heerlijk ontspannen. 
Nori is ook mee geweest naar het strand en daar mocht ze voor het eerst loslopen. Dat ging goed, behalve dat ze mensen zo leuk vindt dat ze als een malle achter iedereen aan rent. En dan ook met hen mee blijft lopen alsof dat haar baasjes zijn haha! Ik heb dus ook aan mijn conditie gewerkt door constant achter haar aan de rennen haha. 
Papa en Nikkie gaan in het weekend vaak uitgebreid borrelen en dan is dat ook direct hun avondmaaltijd. Ik vind dat een leuk idee en in de vakantie hebben we het ook een aantal keer gedaan. Sowieso is het een prima oplossing voor wanneer je met het warme weer niet zoveel trek hebt, maar daarnaast ziet zo'n borrelplank er ook nog eens gezellig uit (en het was vooral ook heel erg lekker haha!). 

Fijn weekend allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!