Life with Nori

1. Nori is nu twee weken bij ons en het gaat steeds wat beter. Wandelen vindt ze altijd leuk, maar er moet wel wat te ontdekken zijn ander gaat ze voor je voeten springen. En dan kom je nergens meer. 
2. Na een lange dag wilt ze altijd wel even knuffelen voordat ze de bench in gaat voor de rest van de nacht. 
3. Wanneer je in je mand wilt liggen maar ook wilt eten 😅
4. Proberen om Maikel's gezicht te pletten. 
5. Als de 10 minuten wandelen erop zitten en we zijn nog niet thuis, dan dragen we haar het laatste stuk. Dan blijft ze altijd rustig in onze armen liggen. 
6. Ze wandelt als een echte dame met een attitude haha!
7. Middagdutje met Appie de Alpaca.
8. Zo ontspannen dat je bijna je mand uit rolt haha. 

Zoals ik al zei in de vorige post is ons leven best wel veranderd sinds de komst van Nori. Tijd voor onszelf is er bijna niet meer, maar toch vind ik dat niet heel erg. De dag begint vroeg, maar je haalt er ook veel uit. Een positieve verandering voor mij is dat ik niet meer de dag start met het scrollen op mijn telefoon, maar met een korte wandeling met Nori. Ik merk dat ik dan mijn dag fitter begin dan wanneer ik blijf snoozen. Je moet er ook wel echt uit want je weet dat ze anders in haar bench plast haha. 

We hebben wel een paar zware dagen gehad. Dagen waarin ze totaal onhandelbaar was. Enorm druk en niet willen eten, naast de pads plassen en janken in de bench.... Toen hadden we er zo weinig plezier in dat we ons echt afvroegen waar we in godsnaam aan waren begonnen. Maar het bleek dat we gewoon te krampachtig waren. We wilden te snel dat het allemaal goed ging. En dat is niet realistisch. Nu hebben we de verwachtingen los gelaten en dat geeft zoveel rust. Zindelijk worden komt vanzelf, net als het eten van de aanbevolen hoeveelheid brokjes. Ook bleek gisteren bij onze eerste puppycursus dat Nori nog niet genoeg rust krijgt op een dag. Ze moet echt 20 uur slapen om alle prikkels te verwerken. Vooral als er visite is geweest. Dus nu hebben we ons schema wat aangepast en laten haar lekker veel slapen. Het blijkt dat ze dat ook echt nodig heeft want elke keer ligt ze als een blok te slapen. 

Het kost veel tijd en geduld, maar ik heb alle vertrouwen dat het goed gaat komen :) En ik kijk uit naar alle leuke dingen die we met haar kunnen gaan doen als ze wat ouder en groter is. 

Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Wat een schatje! Kan me voorstellen dat je dag er nu anders uit ziet maar wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieverd is het. Wij hebben een Franse bulldog. Echt een kapoen is de mijne. We nemen hem ook steeds mee op vakantie, vind hij super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!