Pasen met de fam

Alweer 2 weekenden gelden was het Pasen! Wat gaat de tijd ineens weer snel nu dat de corona-maatregelen zijn opgeheven. Er staan zoveel leuke dingen op het programma en daar geniet ik echt van, maar tijd voor jezelf schiet er dan wel snel bij in...😅Gelukkig heb ik nu een rustig weekend en kan ik mijn blog weer een beetje bijwerken. Dus vandaag een terugblik naar Pasen. 

Na twee jaar konden we als familie eindelijk weer samen Pasen vieren! Ik keek er zo naar uit, want Pasen en Kerst zijn de enige twee momenten in het jaar dat we als hele familie bij elkaar komen. 
Het weer was dit jaar ook nog eens super mooi, dus we konden in de tuin zitten. De lange tafel was weer op zijn paasbest gedekt ;)
Eerst met zijn allen een proost-moment.
En daarna lekker samen lunchen. De traditie is dat iedereen wat te eten maakt en meeneemt. Ook dit jaar was dat weer gelukt en het was allemaal heerlijk! Vooral het croissantje met gepocheerd ei, zalm en avocado: ZO LEKKER!
💖
Familie foto
En met het gezin :) De foto is niet helemaal goed gelukt haha, want ik heb mijn ogen dicht. Maar aan de andere kant is het wel een spontaan kiekje geworden dus dat maakt het dan wel weer leuk. 

Ik hoop dat jullie ook mooie Paasdagen hebben gehad! 
Fijne zaterdag allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!