Kantoorverhuizing, tekenen en een lang weekend

Op maandag 4 april kwamen we tijdens een wandeling door de buurt deze kat tegen die op het zadel van een fiets zat. Zo'n grappig gezicht! Alsof hij zo weg kon rijden hahaha. 

Woensdag 6 april was het dan eindelijk zo ver! Na een lange voorbereiding ging ons kantoor verhuizen naar een nieuw pand aan de andere kant van Amsterdam. Een week vooraf was iedereen begonnen met opruimen en uitzoeken en op woensdag stonden er overal dozen en spullen voor de papier/afvalcontainers. Het was één grote chaos, maar ik vind het wel tof en bijzonder dat ik zo'n kantoorverhuizing heb mogen meemaken :) 
Vrijdagochtend 8 april zijn we met het laatste groepje, dat nog in het oude pand aan het opruimen was, gaan ontbijten. Een soort afscheidsontbijt met mimosa's, donuts en chocolade croissants. De bakker waar ik altijd mijn chocolade croissant haalde ga ik zeker missen. 

Aan het einde van die vrijdag waren alle spullen verhuisd en de meeste bureaus geïnstalleerd. Het verhuisteam (dat voornamelijk uit vrouwen bestond haha) had dus aan het einde van de dag wel een drankje verdiend. Het was echt een voldaan gevoel om daar aan de nieuwe bar te staan en te zien hoe mooi het pand is geworden. Echt een enorme upgrade van wat we hadden. 
Op maandagochtend konden de rest van onze collega's ook het pand in en vierden we de eerste kantoordag met cupcakes. De officiële opening vind later in mei plaats en daarom heb ik ook nog geen verdere foto's gemaakt :)

Het werken in het nieuwe kantoor voelt als een nieuwe start. Iedereen is blij met zijn nieuwe plek. Alles is veel ruimer en mooier, de koffie is beter en omdat we nu niet meer verdeeld zijn over twee verdiepingen is het ook veel gezelliger. Mijn reistijd is ook iets korter dus ik ben erg tevreden!
Omdat het nu langer licht is in de avonden heb ik ook meer zin om na werk te gaan tekenen. Deze envelop versierde ik voor mijn penvriendin uit Oostenrijk. Ik schreef er Forever Young bij omdat ze net jarig was geweest en vond dat ze oud was geworden als nu 26-jarige haha. 
De rest van de werkweek verliep rustig en omdat ik maandag had gewerkt, mocht ik de vrijdag vrij. Die dag ben ik met papa naar Leiden gegaan. We hebben het Sieboldhuis bezocht voor de tentoonstelling: Sosaku Hanga, creative prentkunst uit Japan. Een prachtige tentoonstelling met veel gevarieerde en kleurrijke prenten. En ook leuk om weer eens samen met pap een museum te bezoeken. Het weer was ook erg mooi en dus hebben we na het museum nog lekker een terrasje gepakt. 
Zaterdagavond kwamen Charlotte en Koen bij ons eten. Als wij afspreken dan horen daar altijd nachos bij haha! 

En tot slot nog een foto van de kersenbloesem. Blijft prachtig, dus vandaar ;) 

Over Pasen maak ik een aparte post. Deze week gaat weer erg snel, dat is sowieso de laatste tijd wel het geval. Gisteren heb ik voor het eerst een Hot Yoga workout gedaan. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar het was heel chill! De les werd gegeven in 38 graden. In die temperatuur komen je spieren echt goed los en ik voelde na de les ook dat mijn lichaam veel meer ontspannen was dan daarvoor. Nog steeds heb ik door het werken achter de computer wel veel knopen in mijn schouders. Dus ik denk dat ik maar vaker Hot Yoga moet gaan doen ;) 
Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!