HAPPY NEW YEAR - 2022!

GELUKKIG NIEUWJAAR!!

Na twee weken radiostilte ben ik er weer! Wat waren de afgelopen weken druk, gezellig, intens, mooi en zijn zo snel voorbij gevlogen! Ik heb letterlijk geen tijd gehad om bezig te zijn met mijn blog. Ik was te druk met het leven ;) 
En dan is het ineens 2022! De eerste dag van het nieuwe jaar is misschien wel één van mijn favoriete dagen van het jaar.  Je hoeft dan echt helemaal niks, en er is ook niemand die wat van je verwacht. Bovendien vind ik het hele idee van een "nieuwe start" altijd fijn. 
Ik heb de afgelopen weken als vrij heftig ervaren. Vooral op het werk was de druk heel hoog. We hebben veel momenten van stress beleefd en veel overgewerkt. Dat in combinatie met de vele sociale activiteiten is voor mij slopend. Ik vind de feestdagen altijd onwijs leuk, maar ben stiekem ook wel weer blij dat het voorbij is. Nu kunnen we gaan focussen op andere/nieuwe dingen. Ook heb ik goede hoop dat de werkdruk weer wat gaat afnemen de komende tijd. 

Ik besteed deze dag lekker relaxt; beetje opruimen na het feest van oudejaarsavond, eindelijk weer eens bloggen, bedenken wat ik in 2022 allemaal zou willen doen/meemaken/waarmaken, eten bestellen (no way dat we vandaag gaan koken haha) en vanavond de eerste aflevering kijken van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. 

Ik ga zeker nog bloggen over de kerstdagen, want dat mag natuurlijk niet ontbreken in dit online dagboek. En morgen deel ik ook een lijstje met de dingen waar ik naar uitkijk in 2022. Nu ga ik weer lekker relaxen, zoals het hoort op nieuwjaarsdag haha. Fijne avond allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!