Wishlist voor de herfst

Na weken regen en bewolking hebben we eindelijk weer een paar mooie zomerse dagen! Super fijn vind ik dat en ik ben er zeker van aan het genieten, maar desondanks zitten we wel alweer bijna in de tweede week van september en dus vind ik dat het delen van mijn herfst-wishlist wel kan ;) 
Qua outfits vind ik de herfst/winter altijd het leukste omdat je dan kunt spelen met laagjes en ik ben zelf ook altijd fan van een lekkere dikke, warme trui. 

Dit jaar staat op mijn wishlist: 
- Zwarte (cowboy) enkellaarsjes, die zijn leuk te combineren onder een spijkerbroek of rokje. Ik heb nu wel al zwarte leren enkellaarsjes maar die hebben een vrij hoge hak. Dus een paar suede met een lage hak staat op mijn wishlist. 

- Een nieuwe regenjas! Dit heeft de hoogste prioriteit want mijn huidige regenjas is helemaal op. De knoopjes bij de zakken zijn er afgevallen en op de rug zit een gat 😅 Bovendien is de kleur ook helemaal vaal geworden. Ik denk dat ik weer voor een jas van America Today ga want die is 6 jaar meegegaan en dat vind ik netjes. 

- Kaarsen. Altijd goed in de herfst! Ik brand dan bijna elke avond wel een kaars en het liefst met een lekkere herfstige geur zoals pumpkin vanille. 

- Een fijn dik vest met ballonmouwen en een dikke witte trui. Dit vest is van de Mango en de kleur vind ik erg mooi. Donkergroen is ook echt een herfst/winterkleur. 

- Overhemdjack met een ruitjes print. Dit is wel een beetje een trend item. Maar ik vond ze vorig jaar al heel leuk en toen heb ik er geen gekocht. Nu vind ik ze nog steeds leuk en denk ik dat ik er wel eentje ga kopen. Nu alleen nog beslissen welke kleur. Een klassieke bruine is leuk, maar eentje met blauw ook en vanmiddag zag ik er eentje bij de H&M in het zachtroze. Die ik ook verrassend leuk!

- Monin pumpkin spice siroop. Ik houd van de Starbucks pumpkin spice koffie! Maar ik kom bijna nooit meer bij de Starbucks omdat het niet op mijn route ligt. Dus dit jaar wil ik graag deze siroop kopen zodat ik zelf pumpkin spice koffies kan maken. Nu al zin in haha!

- Zwarte boots. Ook wel een beetje een trend item, maar daarvoor geldt hetzelfde als voor het overhemdjack: vorig jaar vond ik het al leuk maar toen heb ik het niet gekocht. Dit soort schoenen zijn niet geschikt voor werk, maar wel voor boswandelingen en dat doe ik altijd graag in de herfst :) 

- Een leuke blouse (of twee haha). In de tussenperiode dat we nog geen dikke truien aan kunnen maar een t-shirt ook te koud is, mis ik een leuke blouse in mijn garderobe. Het liefst draag ik een blouse oversized zoals de lichtblauwe op de foto, maar de donkerblauwe met ruffles vind ik ook leuk. 

Ik wil zeker niet te veel kopen deze herfst want ik heb volgens mij nog best veel van vorig jaar. Sowieso eerst weer eens kijken wat ik nou precies allemaal al heb haha. Dat helpt ook altijd met de koopdrang ;) 

Wat staat er op jullie herfst wishlist?

1 opmerking

  1. Mooie inspiratie! Ik vind alles wel mooi, vooral de truien, ben ik ook dol op en natuurlijk geurkaarsen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!