Gezellige (verkoop)dag op de Ijhallen

Op zondag 19 september stond Charlotte al om 7:00 s' ochtends voor mijn deur met een afgeladen bus. Nadat we mijn spullen ook in de bus hadden gezet reden we naar de IJhallen in Amsterdam. Ik ga al jaren naar deze markt en vindt het iedere keer weer leuk. Meestal ga ik er heen om te zoeken naar mooie tweedehands pareltjes, maar om de zoveel tijd huur ik samen met een vriendin een kraam om onze eigen kleding te verkopen. Zo ook deze keer! 

Rond half 8 kwamen we aan op de markt en kregen direct een mooie plek toegewezen. Omdat we een hoekkraam hadden geboekt mocht we uitbouwen aan de zijkant van de kraam. Dat is erg handig, want het is veel makkelijker voor mensen om de kleding te zien als het hangt aan een rek, in plaats van dat het alleen op de kraam ligt. 
Ik had me wel een beetje verkeken op de temperatuur. Het zou overdag 21 graden worden, maar zo vroeg in de ochtend was het natuurlijk nog behoorlijk fris...😅
Gelukkig konden we onszelf warm houden door de kraam op te bouwen en daarna lekker koffie te drinken ;)
Al snel kwamen er meerdere mensen naar onze kraam! Op bepaalde momenten was het zelfs zo druk dat we bijna geen overzicht meer hadden haha. Maar dat is alleen maar goed, want we verkochten dus veel tegelijk! Ik vind het ook altijd leuk om even een kort praatje te maken met mensen :) Vooral als ze echt helemaal weg zijn van een kledingstuk. Zo leuk om dan iemand anders blij te maken met de spullen die je zelf niet meer draagt. 
Tussendoor liepen we om de beurt even een rondje over het terrein. Het NDSM terrein zit vol met graffiti kunst, echt heel gaaf!
We hebben een hele leuke dag gehad en heel goed verkocht! Je staat op zo'n markt dan van 7:30 tot 16:30 en dat is best lang, maar ik heb mij geen moment verveeld. Het zonnetje scheen ook lekker en op het einde hebben we genoten van een kleine borrel met chips en rosé. 

Ik ben echt blij dat ik zoveel spullen ben kwijtgeraakt en dat andere mensen daar nu weer plezier van hebben. Voorlopig hoef ik dus even geen kraam meer te huren maar ik kan me denk ik niet inhouden om over een maandje ofzo weer de markt te bezoeken ;) Zijn jullie wel eens op de Ijhallen geweest?

1 opmerking

  1. Wat fijn dat je zoveel hebt verkocht! Ik ben nog nooit bij de IJhallen geweest.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!