Zomerse bruiloft van de schoonouders

Op vrijdag 2 juli zijn Maikel's moeder en haar vriend man Ton getrouwd! Wij waren natuurlijk ook uitgenodigd voor deze mooie dag en dus reden wij die vrijdagochtend na het ontbijt naar Hoorn waar het feest plaats vond. Om 12 uur mochten we bij het hotel aanwezig zijn voor "the first look". Dat was een mooi moment. Ineke en Ton zagen elkaar voor het eerst in bruidskleding en dat was natuurlijk even emotioneel :) 
Ze zagen er allebei prachtig uit! De jurk van Ineke had ik al eerder gezien toen we die gingen uitzoeken afgelopen herfst, maar zo in het zonlicht op de grote dag is het toch anders en zoveel mooier!
Na het eerste korte fotosessie ging het bruidspaar in een mooie old-timer op weg voor de echte photoshoot en konden wij ons gaan omkleden in het hotel waar we ook zouden overnachten die avond. Het was fijn om na het haasten richting Hoorn even rustig om te kunnen kleden. We hadden zelfs nog tijd om op het terras te lunchen. 
Tadaa!! Wij zijn er klaar voor šŸ˜ƒ
Natuurlijk wilde ik zelf ook wat foto's met Maikel in onze feestkleding :)
Rond 14:00 moesten we verzamelen bij Ridderikhoff waar de ceremonie gehouden werd. Ze hebben daar een mooie sfeervolle serre met kandelaars en muurschilderingen waardoor je even vergeet dat je in Nederland bent. 
Ondertussen werd buiten het bruidspaar feestelijk ontvangen!

De ceremonie was erg mooi en ontroerend. Ik heb daar wel foto's van maar uit privacy voor het bruidspaar plaats ik die hier niet. Dat vind ik wel zo netjes dat niet zomaar allerlei foto's van hen op het internet verschijnen :)
Na de ceremonie was het tijd voor taart en champagne. Kijk hoe geweldig deze taart er uit ziet! Zo gaaf gemaakt. Bijna zonde om aan te snijden. 
Cheers!!

Na de taart en champagne was het alweer bijna tijd voor het diner. Dat was een lopend buffet met heerlijk eten. We hebben gezellig met de andere bruidsgasten gekletst en ondertussen werd ik zelf steeds nerveuzer want....
... ik ging met de nichtjes van Maikel een ABBA optreden doen later die avond. Na het diner was het tijd voor het feest waarbij ook de avondgasten welkom waren. Ons optreden was een verassing en ook de opening van het feest. Ik was mega zenuwachtig maar we hadden goed geoefend en in onze 80s kostuums zagen we er in ieder geval feestelijk uit (over onze zangkunsten zal ik maar niet beginnen hahahah).
Let's go!!
Het optreden was een groot succes! Iedereen danste en zong mee en ik had er zelf ook plezier. Het leukste was dat Ton en Ineke echt geen flauw idee hadden dat wij dit zouden gaan doen, en hun gezichten toen wij het podium opkwamen waren geweldig haha!

De rest van de avond hebben we gedanst op de muziek van de live-band, cocktails gedronken en veel plezier gehad! Het was zo lang geleden dat we mochten dansen en door de testen die we vooraf hadden gedaan was 1,5 meter ook niet nodig (al is dat nu, een week later, alweer teruggedraaid). Dat maakte het ook extra speciaal. Het was een geslaagde dag!  

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!