Catching up deel 2

Zaterdag 26 juni stapte ik in het begin van de middag op de trein naar Hoorn. Ik kocht Starbucks voor onderweg, ze verkopen daar nu ijskoffie die erg lekker is.

Eenmaal aangekomen in Hoorn ging ik eerst snel langs de nichtjes van Maikel om te oefenen voor de ABBA act voor de bruiloft (dit was een geheim en dat zorgde die dag voor hilarische momenten waarbij ik mijn schoonmoeder Ineke moest overtuigen dat ik pas later in Hoorn kon zijn terwijl ik er eigenlijk al was).
Het oefenen ging goed en met succes wisten we Ineke om de tuin te leiden. Ik kon haar later ontmoeten zonder dat ze iets door had. We zijn toen gezellig met Krisztina gaan wandelen door Hoorn. Zij was daar nog nooit eerder geweest dus het was leuk om haar de binnenstad te laten zien. 
Toeristen in eigen land haha!

Na een uur wandelen hadden we trek gekregen en zijn we bij De Waag wat gaan eten. Ik en Krisztina deelden de kipsaté en vegetarische nachos. 
Lekker genieten in het zonnetje :)
We bleven in Hoorn slapen want de volgende dag was het tijd voor de Bachelorette party van Ineke! De dresscode was een rok of wijde broek en een strak shirt. De hele avond hebben we gespeculeerd wat de activiteit zou gaan zijn...

... en het bleek: een buikdans workshop !! Echt heel leuk om te doen! De dame die ons het buikdansen leerde had voor iedereen een omslagdoek met belletjes meegenomen. Ik heb me prima vermaakt! Het was leuk, we hebben gelachen en het was ook best een zware workout haha!
Met de hele groep
Dancing queens ;)
De volgende dag (maandag 28 juni) moest ik onverwacht invallen voor een collega. Normaal is maandag mijn vrije dag, dus dat was even schakelen. Maar omdat dit de eerste dag was dat iedereen weer op kantoor mocht zijn, waren er kleine taartjes en dat maakte al een hoop goed ;)

Kijk hoe schattig dit bijen-merenge taartje eruit ziet! 
Ondertussen gaat het erg goed met de planten! Op de linker foto zien jullie links de tomatenplant, in het midden vlinderbloemen en rechts de korenbloem. Vooral de vlinderbloemen vind ik erg mooi. 

Op de rechterfoto staat de komkommerplant. Die groeit ook enorm hard. Ik vraag me af wanneer er komkommers aan gaan groeien. Net als bij de tomatenplant, die groeit ook hard maar tot nu toe is er nog geen zicht op tomaatjes. 
De Hortensia staat ook weer mooi in bloei. Dit jaar zijn er meer bloemen bij gekomen. Dit geeft de tuin zoveel meer sfeer, heel blij mee. 

We zijn nog steeds geabonneerd op Hello Fresh en afgelopen woensdag stond er plaattaart op het menu. Het resultaat was wel een foto waard vond ik haha.

Dat was het voor nu. Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Wat gezellig en hoe leuk om eens te buikdansen. Ik kan me voorstellen dat het een hele work out is.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!