Vrijdagmiddag in Den Bosch

Omdat ik dit weekend best veel foto's heb gemaakt heb ik besloten om twee losse blogposts te maken in plaats van één eindeloos lange :) We begonnen vrijdagochtend relaxt omdat het plan eigenlijk was om pas rond half 3 te gaan rijden naar de pipowagen die we hadden geboekt in Brabant. Alleen voelde het een beetje alsof de dag dan verloren zou gaan aan het wachten tot we zouden vertrekken. Dus besloten we rond het begin van de middag om toch maar snel de spullen te pakken en alvast naar Brabant te gaan. De bestemming: Den Bosch! 

Door de maatregelen was er natuurlijk niet veel te doen in Den Bosch. Maar toch hebben we ons prima 2 uurtjes vermaakt. Het was lekker weer en dus hebben we na het parkeren van de auto eerst lekker in het zonnetje gezeten met een kop koffie en een Bossche Bol. Dat hoort er wel bij he, als je Den Bosch bezoekt ;) 
Na de koffie hebben we door de stad gewandeld. Eerst rondom de kathedraal en door de winkelstraten, en daarna door de kleine straatjes. Die vond ik het leukste, zo schattig en sfeervol! Ik kreeg in die kleine straatjes echt even het gevoel dat we in het buitenland waren. 

Na 2 uur te hebben rondgekeken zijn we doorgereden naar ons verblijf van afgelopen weekend. Daar zal ik morgen over vertellen! Voor nu blijft het even hierbij. Fijne avond allemaal! Xx 

1 opmerking

  1. Den Bosch is zo leuk, ik kom er graag! Mooie foto’s heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!