Pasen 2021!

 
Afgelopen weekend was het Pasen! Helaas konden we ook dit jaar niet met de hele familie samen komen, maar we lieten corona de pret niet drukken :) Net als vorig jaar hebben we met de neven en nichten ervoor gezorgd dat we toch een soort traditionele Paasbrunch konden houden. 
Ik koos er weer voor om de fruitsalade te maken. Op zaterdag zijn Maikel en ik speciaal naar de markt gegaan om daar lekker fruit te halen en zondagochtend (eerste Paasdag) stonden we op tijd op om de bakjes met fruit te maken. 
Toen het fruit netjes in de bakjes zat, liep ik naar het huis van mijn neef. Daar kwam de rest van de neven en nichten ook naar toe en samen hebben we vervolgens de Paaspakketten klaargemaakt. 
De krat met het Paaspakket voor ons gezin. Gevuld met allemaal lekkers! 
Milli, de kat van mijn neef, was erg nieuwsgierig haha. Ze liep de hele tijd tussen onze benen en over tafel om bij het eten te kijken. 
Toen de Paaspakketten compleet waren reden Maikel, Joost en ik naar mama en René. De tafel bij hen was al gezellig gedekt en aangekleed met narcissen. Met al het lekkere eten erbij zag het er nog feestelijker uit! Wat er onder andere allemaal in het Paaspakket zat: wraps met zalm en roomkaas, chocoladetaart, kaneelbroodjes, eitjes, Pasteis de Nata, fruitsalade, quiche en waren we ook afbakbroodjes en beleg. Super lekker allemaal!
Corona of niet, tijdens de Paasbrunch wordt er geproost met champagne!
Met de rest van de familie hadden we contact via Zoom. Zo konden we toch nog een soort van samen brunchen. Ook had één van mijn neven een Paasquiz gemaakt. Dat was leuk om te doen en uiteindelijk hadden wij gewonnen!
Cheers op de gezellige brunch! 
Ik ben blij dat we als familie op deze manier toch samen Pasen konden vieren. Die momenten koester ik echt :) Al hoop ik natuurlijk wel dat we de volgende familiebijeenkomst gewoon weer met zijn allen samen kunnen komen. Want dat is natuurlijk nog veel gezelliger! Fijne avond allemaal Xx

2 opmerkingen

  1. Ziet er heel gezellig uit! Hopelijk kunnen we snel weer met meer mensen leuke momenten beleven.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!