Beach Days

 We zitten nu alweer 4 volle dagen hier in Zeeland en ondanks dat het weer niet elke dag super zonnig is genieten we volop. Lekker wandelen en uitwaaien op het strand, iedere avond spelletjes spelen, lekker lezen, kruiswoordpuzzels maken, uit eten en meer. Ik probeer zo min mogelijk met mijn mobiel bezig te zijn en merk dat vooral minder met Instagram bezig zijn echt wel helpt met het vinden van rust. Gewoon genieten van het hier en nu, niet bezig zijn met hoe andere mensen hun zomer doorbrengen. Sowieso voel ik de laatste weken al minder druk om foto's te plaatsen op Instagram. Ik vind het schrijven van een blogpost hier veel leuker, mijn online dagboek zal ik nooit vervangen denk ik ;)

Oh! De zon begint weer te schijnen en pap vraagt of ik een spelletje Rummikub wil doen, dus ik ga weer afsluiten. Tot snel!
Genieten jullie ook van de zomer?
Gisteren namen we papa en Nikkie mee uit eten bij restaurant Vloed. We eten daar bijna iedere zomer en zoals bijna iedere zomer bestelde ik weer de Fish&Chips. Blijft heerlijk!
Zo heerlijk dat het rond etenstijd altijd zo rustig is hier op het strand van Dishoek en de zonsondergang gisteren was prachtig!

5 opmerkingen

 1. Oh, I see it is wonderful there and it reminds me on Texel where I was once and loved it!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. How fun that you have been to Texel! Zeeland is so nice :D You should defenitely visit it when you get the chance~

   Verwijderen
 2. Heerlijk, geniet er maar lekker van! Ik ben een tijdje terug al op vakantie geweest, en ben nu gewoon aan het werk. Nou ben ik ook totaal geen zomerpersoon, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt genieten! :) En gelukkig voor jou zijn we alweer halverwege de zomer haha ;) Ik kan van elk seizoen wel genieten eigenlijk

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!