Life in 2019 - Deel 6

Oeps de laatste 'Life in 2019' kwam 25 maart online. Dat is alweer een maand geleden 😅! Vlak daarna gingen Maikel en ik naar Londen voor een lang weekend en daar heb ik al over geblogd, dus ik pak de draad weer op vanaf het moment dat we weer terug in Nederland zijn: maandag 8 april.


Ik begon de nieuwe week vol goede moed. De zon scheen en de temperatuur was aangenaam dus kon ik eindelijk mijn lentejas en -schoenen aan. Alleen wel een beetje jammer van de treinen die totaal niet mee werkte op de terugweg van werk.
 Ik miste door de vertraagde treinen mijn bus en besloot dan maar te gaan lopen. In het lente zonnetje is dat zeker geen straf en onderweg kwam ik ook nog eens allemaal mooie bloemen tegen.
 Jeej voor de lente! Ik ben erg blij met mijn aanwinsten van Londen; de pastelkleurige sjaal en nagellak zijn perfect voor het zonnige weer.
 Twee weken geleden op dinsdag organiseerde onze dansschool een 'Heel Schröder Bakt' avond. Ik had er weinig verwachtingen van maar vrijwel iedereen had wat gebakken en sommige mensen hadden er echt werk van gemaakt; van plaattaarten tot cupcakes.
De gemiddelde leeftijd was wel wat hoog (zoals je op de foto kunt zien😂) maar dat maakte het er niet minder gezellig om.
 1. De rest van de werkweek gebeurde er niks bijzonders en toen was het alweer weekend. Zaterdag is altijd zo heerlijk wakker worden met Indy tussen ons in. Als hij merkt dat wij wakker worden dan kijkt hij altijd heel verwachtingsvol omdat het dan bijna etenstijd is haha!
2. Die avond gingen we met Koen en Charlotte uit eten. Daar hoort natuurlijk een chique outfit bij ;)
 We gingen bij Napoli eten, een Italiaan in Haarlem. We begonnen met kleine voorgerechtjes en daarna bestelden we pizza. Het was erg gezellig en we hebben over van alles en nog wat gepraat. Zeker voor herhaling vatbaar!
 Het weer werd afgelopen week steeds beter. Dinsdag ging ik nog met mijn voorjaarsjack naar buiten maar eigenlijk was dat op de weg naar huis niet eens meer nodig. De kersenbloesems bij ons in de buurt zijn trouwens zo mooi!
 1. Zelfgemaakte pokebowl <3 mijn favoriete gerecht.
2. Ik teken de laatste tijd heel weinig. Dat komt mede doordat het druk is en dan ben ik s'avonds te moe of ik plan dan een sportsessie in. Ook nu dat het de afgelopen dagen zulk mooi weer was merkte ik dat ik liever naar buiten ging en met mensen afspreken dan aan tafel zitten tekenen. Maar ik denk dat de zin wel weer terugkomt :) Zo gaat het altijd namelijk.
 1. Woensdag werd eindelijk onze tafel geleverd! Ongeveer 14 weken hebben we erop gewacht, maar het was het waard. Een ronde tafel is zo gezellig!
2. Ik probeer weer gezonder te eten en meer te sporten omdat ik mij daar gewoon beter bij voel. Bij aankomst in Den Haag haalde ik bij de € 2,- zaak een vers sapje van spinazie en groene appel.
 Na het werk gingen papa, Joost en ik in Den Haag een hapje eten bij tapasrestaurant Limon. Eerst zijn we naar Plein gegaan en hebben daar lekker in het zonnetje een drankje gedaan, en daarna hebben we lekker gegeten.
 Naast het sporten en gezonder eten is het natuurlijk wel belangrijk om jezelf af en toe te verwennen. Met een zelfgemaakte pizza bijvoorbeeld om op de vrijdag het weekend in te luiden. Hoe simpeler, hoe beter, Margarita pizza is op dit moment mijn favoriet.
 Die avond gingen we met Charlotte, Koen en Simone naar de verjaardag van Julia. We kenden daar verder eigenlijk niemand, maar dat hield ons niet tegen om toch lol te hebben.
 Zaterdag was het echt zomers weer en kon ik eindelijk één van mijn nieuwe tweedehandsaanwinsten aan! Deze bruine broek (oorspronkelijk van de Zara) zit zo lekker en ik vind bruin ook echt een zomerse kleur.
We gingen naar Amsterdam die middag voor een verjaardag en ik kon het niet laten om even toerist in eigen land te spelen haha!
 1. Zondag was het eerste Paasdag en droeg ik mijn andere tweedehandsaanwinst, namelijk deze gele blazer. Toen ik hem zag op United Wardrobe wist ik gewoon dat ik hem moest hebben. De kleur is zo mooi en hij kwam op tijd binnen voor Pasen, daar past geel natuurlijk ook goed bij.
2. We hadden een mega grote brunch op met de familie, maar toch konden Maikel en ik het niet laten om in de namiddag langs Carrone te gaan om een ijsje te halen. Het weer was er ook gewoon te mooi voor om het niet te doen!
 Ik heb nieuwe sportschoenen! 😃 Na lange tijd twijfelen heb ik ze eindelijk gekocht. Mijn oude sportschoenen zaten op zich nog wel redelijk maar zijn al zo oud dat ik ervan overtuigd ben dat alle vering uit de zool verdwenen is en dat is natuurlijk niet goed voor de voeten. Nu heb ik deze groene van Under Armour. Ze verdienen geen schoonheidsprijs maar zitten zoooo lekker! Dinsdagochtend trok ik ze aan voor een wandeling naar het station om ze te testen. Het is van ons huis meer dan 2 kilometer lopen naar het station dus dat was een mooie ochtend workout haha! En de schoenen? Die zijn direct goedgekeurd!
1. Outfit van afgelopen dinsdag (ik had extra schoenen mee naar werk, ga niet de hele dag op die Under Armours lopen haha).
2. Gisteren was de laatste zomerse dag van voorlopig en Indy lag zo lekker op het bankje buiten.

Vandaag is het weer ineens weer omgeslagen en was het donker en regenachtig. Goed voor de natuur maar ik hoop ook dat de zomerse dagen snel weer terugkomen. Fijne avond allemaal Xx

4 opmerkingen

 1. Ah zo vervelend als treinen vertraging hebben! Maar je kwam inderdaad mooie bloemen tegen!! Dat maakt het weer een beetje goed haha. Oeh die pokebowl ziet er lekker uit! Ik heb zelf nog nooit een pokebowl gegeten, ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pokebowl is echt een aanrader! Het is net één grote bak sushi haha! Zo lekker <3

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen. De tafel vind ik heel mooi. En de pokebowl ziet er heerlijk uit. Die wil ik ook een keer zelf maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa we zijn zo blij met de tafel :D En pokebowl is een aanrader om zelf te maken! Lekker en minder duur dan sushi ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!