OUTFIT | Een goede vondst

 Twee weekenden geleden was ik weer een op de Ijhallen markt samen met een vriendin. We gingen er zonder verwachting heen en kwamen allebei met mooie aanwinsten thuis. Deze rok is er daar één van. Het leuke aan de Ijhallen is dat je nooit weet wat je aantreft. De ene keer kom je met tassen vol thuis en de andere keer met niks (al komt dat vrijwel nooit voor haha). Bovendien is alles tweedehands en betaal je kleine prijsjes en dat maakt het extra leuk.

In de winter wordt de markt voornamelijk binnen gehouden en dat is maar goed ook want het was dat weekend behoorlijk koud. Het eerste halfuur zagen we niks leuks (het is ook altijd even inkomen natuurlijk), maar daarna viel mijn oog opeens op een bordeauxrode kanten stof. Ik wist niet of het een broek, jurk of rok was maar vond de stof al erg mooi. Toen ik zag dat het een lange rok was ik meteen verkocht. Zo'n rok heb ik nog niet in mijn kast en de details van het kant en de afwerking zijn prachtig. Voor 3 euro mocht ik de rok overkopen, wat een prijs! Daar hoef je dan niet eens over te twijfelen haha!

Op deze foto's droeg ik de rok voor het eerst na aankoop. Hij past perfect en is makkelijk te stijlen met een trui of blouse. Echt een top aankoop! Zo probeer ik langzaam aan mijn kast wat milieuvriendelijker te maken; met tweedehandsaankopen en door vaker eerlijke kleding te kopen in plaats van fast-fashion merken.
Wat vinden jullie van deze rok?

2 opmerkingen

 1. het staat je super goed.
  wat leuk het shirt en de rok heb ook.
  en de rok + shirt zit super lekker.
  ik draag het setje met een zwarte of rode panty.
  mvg sebastiaan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!