Life in 2019 - Deel 3

 Twee weken geleden op woensdag kochten Maikel en ik allebei een Bento box bij de winkel Casa. Ik was al een tijdje op zoek naar een lunchbox met meerdere vakjes zodat ik makkelijk verschillende soorten eten mee kan nemen. Die avond bereiden we direct de lunch van de volgende dag voor: zoete aardappel, rijst en een groentemix. Daarnaast doe ik ook een appel in de lunchbox, zo handig!

1. Blij met deze nieuwe blouse, is weer eens een ander design!
2. Zaterdagochtend wakker worden samen met Indy, altijd een fijne start van het weekend.
1. Het weekend begon rustig, zaterdagochtend hadden we geen afspraken dus maakte ik een fruitschotel en las nog wat in mijn boek. In de avond gingen Maikel en ik op een Valentijnsdate, meer daarover kun je hier lezen.
2. Indy zat zo mooi op het randje van de tafel, ik kon het niet laten om er een foto van te maken :)
1. Zondag was een niks-doen dag haha. Al ben ik daar niet echt goed in en al snel was ik bezig met een nieuwe collage te maken in mijn inspiratieboek. Als ik wat meer bladzijden af heb zal ik er een blogpost over schrijven.
2. Maandag trok ik het jurkje aan dat ik op de Ijhallen had gescoord. Helaas was de lengte aan de achterkant erg kort... Mijn tweedehandskleding van de markt kan ik nooit echt goed te lengte inschatten en voor 3€ durf ik dan nog wel het risico te nemen. Dit keer had ik dus verkeerd ingeschat en is het jurkje te kort om los te dragen, maar met een lang vest erover kan het prima. De voorkant van het jurkje heeft namelijk (op bijzondere wijze) wel een normale lengte haha.
Na werk kocht ik bloemen op het station en reed samen met Maikel naar mama's verjaardag. Ze vierde het klein met enkel familie en we hebben lekker samen stamppot gegeten.
1. Dinsdag had ik geen lunch mee naar werk maar dat kwam goed uit want we gingen Poké Bowls bestellen. Zo lekker! Echt voor herhaling vatbaar.
2. De dinsdag avond is altijd fijn omdat ik de volgende dag vrij ben. Na het sporten settelde ik me op de bank met Indy op mijn schoot en las de laatste bladzijden van 'Een dame in Parijs'.
1. Dit boek is echt een aanrader! Het is vlot geschreven, romantisch en ook nog eens informatief omdat het een waargebeurd verhaal is.
2. Op Instagram kwam een advertentie voorbij van dit shirt en ik vind het zo leuk! Nu dat de lente er aan komt ben ik weer verliefd op alles met bloemen en planten. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van dit shirt naar een goed doel dat zich inzet voor d bijen. Als ik mijn salaris heb gehad gaat het direct in mijn winkelmandje haha.
Vrijdagochtend had ik echt een ultiem lente gevoel. Het was al licht toen ik om 8:15 het kantoor binnenkwam (voor het eerst sinds maanden!) en de zon scheen zelfs. Bij de Starbucks had ik pannenkoekjes met honing gekocht en op kantoor maakte ik daar nog een latte met kokosmelk bij. Toen ging ik in het zonnetje zitten en genieten van de rust. Een uur eerder starten dan de rest heeft zeker zijn voordelen :)
1. Eindelijk had ik afgelopen weekend de tijd op weer te tekenen. Ik zat weer in een dipje (voor de 10000ste keer) omdat ik net maar niet kan kiezen tussen het tekenen van natuur en dieren of mode. Allebei kan natuurlijk ook maar vooral voor Instagram heb ik echt een idee dat een specifieke richting vereist is.... Gelukkig kon ik me er dit weekend overheen zetten en ben ik gewoon voor de leuk bloemen gaan tekenen. Dit leer ik nu stap voor stap en daar beleef ik plezier aan, wat natuurlijk het belangrijkste is.
2. Iets anders waar ik dit weekend aan begonnen ben is de 10x10 Challenge! Deze uitdaging houdt in dat je voor 10 dagen, 10 outfits creëert met 10 items (2 paar schoenen, 1 jas en 7 kledingstukken). In die 10 dagen mag je dus niks anders dragen dan die 10 gekozen dingen. Het idee ervan is dat je de kleding die je hebt weer eens onder de loep neem en op verschillende manieren probeert te combineren. Zo leer je de kleding die je al hebt meer waarderen en weerhoudt het van nieuwe dingen kopen. Als de 10 dagen voorbij zijn zal ik een verslag doen van hoe de challenge is verlopen.
1. Het was het hele weekend heerlijk weer en dus besloten Maikel en ik op zondag naar Amsterdam te gaan. We namen de bus en kwamen zo midden in de Jordaan uit. Erg leuk om daar ook eens rond te lopen. Het was wel enorm druk met toeristen, maar in de kleine straatjes waar het wat rustiger was voelde je de Amsterdamse sferen. Heerlijk!
2. We wilden één van de Vegan restaurantjes uitproberen en belandde bij de Vegan Junk Food Bar. Echt een ontzettend leuke tent met heerlijk eten. Ik koos voor de Kapsalon met gefrituurde "kip", en Maikel koos voor een burger. Beide waren erg lekker en een goede hoeveelheid. Hier komen we zeker nog eens terug!
1. Ik heb al jaren goedkope zonnebrillen die niet SPF bestendigd zijn en daar wilde ik dit jaar een verandering in brengen. Eind februari krijg ik mijn bonus van werk dus, als beloning voor het harde werken voor die bonus, kocht ik voor mezelf een Ray-Ban zonnebril. Ik ben er super blij mee en hopelijk gaat deze nog jaren mee.
2. Iedereen was aan het genieten van de zon <3 Het was een heerlijk weekend!

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke foto's! Een dame in Parijs vond ik ook een heel goed boek. En heerlijk dat je in Amsterdam bent geweest. De Jordaan is zo'n leuke wijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt een prachtig boek! Heb nu ook een andere titel gereserveerd bij de bieb van dezelfde schrijfster. Ben benieuwd of dat ook weer zo'n goed verhaal is :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!