Lunchdate in Amsterdam

(English below) Gisteren sprak ik voor het eerst af met Mandy van @thebagscout. We waren al een tijdje aan het chatten op Instagram en daar bleek al snel dat we veel gelijke interesses hebben. Toen we er achter kwamen dat we eigenlijk helemaal niet ver van elkaar vandaan wonen, besloten we om af te spreken in Amsterdam.

Het is altijd even spannend om iemand te ontmoeten die je alleen op foto's hebt gezien. Het voelde een beetje als een blind date haha! We herkenden elkaar dan ook niet in het begin en het bleek dat we al een tijdje naast elkaar stonden te appen, zo komisch! Toen we elkaar eindelijk hadden gevonden klikte het direct en liepen al kletsend de stad in.
Ik was zelf al best lang niet meer in De Negen Straatjes van Amsterdam geweest dus gingen we daar op zoek naar een leuke plek voor lunch. We kwamen uiteindelijk terecht bij Ree7, een sfeervol tentje met heerlijke broodjes en een schattig mini terras. Daar hebben we geluncht en verder gekletst over van alles en nog wat. We vinden het allebei leuk om met Instagram bezig te zijn en besloten om na de lunch langs de grachten te lopen op zoek naar leuke plekjes voor outfitfoto's. Een foto op de trap van een grachtenpand mocht natuurlijk niet ontbreken haha!
Na het foto's maken zijn we nog naar de Bijenkorf gegaan om alle mooie kleding, schoenen en tassen te bewonderen en ideeën op te doen voor de herfst. Daarna was het voor mij tijd om terug naar Haarlem te reizen omdat ik nog naar een borrel moest, maar het was een gezellige middag en we willen zeker vaker afspreken 😀Hebben jullie wel eens met iemand van Instagram afgesproken die je nog niet eerder in het echt had gezien?

English: Yesterday I met for the first time with Mandy from @thebagscout. We had been chatting on Instagram for a while and it turned out be both really love fashion and especially beautiful bags. When we found out that we live quite close to each other be decided to meet in Amsterdam. It's always a little scary to meet someone who you have never seen before in real life. Kinda felt like a blind date haha! At first we didn't even recognise each other but when we did we hit it off immediately. We had a fun time having a delicious lunch, walked past the canals and taking pictures. We also went to several shops to look at beautiful designer items and making our fall wishlists. It was a really great day and we plan to meet up again soon.😀 Have you ever met someone from Instagram who you had never seen before in real life? 

Wishing you all a nice Sunday! Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!