Nieuwe Layout

Om de zoveel tijd krijg ik de kriebels voor een nieuwe layout voor mijn blog en zo ook vorige week. Ik denk dat het komt doordat de zomer langzaam afloopt en met uitzicht op de herfst heb ik behoefte aan een soort van frisse start. Een nieuwe layout voor mijn blog geeft altijd dat gevoel van "een nieuw begin" en bovendien ook nieuwe motivatie.

Maar een nieuwe layout maken is zo gemakkelijk nog niet. Want wat voor stijl moest het worden? Weer minimalistisch en volledig wit? Eigenlijk ben ik daar wel op uitgekeken. Er zijn al zovéél blogs met een minimalistisch thema.
Ik zocht iets met wat meer sfeer maar dat niet seizoensgebonden is. Het antwoord was eigenlijk vrij simpel: hout. Of je nou in de herfst de houtgeur van het bos ruikt, in winter bij het vuur zit, in de lente de bijen- en vogelhuisjes weer ophangt, of in de zomer over de houten planken van de strandtent loopt. Hout is ten alle tijden relevant en sfeervol.
Sfeer, knusheid en gezelligheid (hygge) zijn ook thema's waar ik op mijn blog meer aandacht aan wil besteden. Naast natuurlijk outfits, illustraties en leuke uitjes/reizen.

Afgelopen donderdag had ik bijna de hele avond geprobeerd om een mooie layout te maken maar het ging niet zoals ik wilde dus gaf ik het na 3 uur van frustratie maar op. Dat project werd gisteren hervat en met behulp van mijn lieve vriend is het toen toch gelukt! Ik ben ontzettend blij met het resultaat en helemaal ready om weer vaker te gaan bloggen. Daarnaast vroeg ik op mijn Instagram of er interesse was in een Engelse vertaling van mijn artikelen. 86% stemde toen op 'ja!'. Dus daar ga ik ook wat mee gaan doen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!