Drawing Flowers

De afgelopen dagen heb ik zoveel kunnen tekenen, echt heerlijk! Lekker buiten aan de tuintafel of vlak na het opstaan wanneer iedereen nog slaapt. Tekenen in stilte is zo ontspannen en hier in de natuur krijg ik veel inspiratie. Zo besloot ik de eerste twee bladzijden van mijn nieuwe schetsboek te wijden aan bloemen.

Het was echt leuk om weer eens wat anders te tekenen en er een soort collage van te maken. De volgende twee bladzijden wijd ik weer aan een ander thema, namelijk schelpdieren (kreeften, krabben, garnalen ect.). Maar daar zal ik laten een artikel over schrijven.

Kon ik maar vaker zo lekker ontspannen tekenen. Thuis zit ik nooit zo rustig, dan heb ik altijd nog 100 andere dingen in mijn achterhoofd die ik eigenlijk nog moet doen... Jammer is dat want daardoor kan ik niet altijd 100% genieten van het tekenen. Dat wil ik graag veranderen. Na deze vakantie ga ik proberen om het relaxte gevoel dat ik hier heb vast te houden en tijdens het tekenen even niet aan andere dingen te denken šŸ˜Š
Wanneer voel jij je echt ontspannen? 

2 opmerkingen

  1. Prachtige tekeningen heb je gemaakt! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat herken ik wel, ik moet ook echt weer het tekenen gaan oppakken (want die tekenchallenge van mij gaat ook maar door).
    Je hebt echt hele mooie tekeningen gemaakt *jaloers haha*

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!