March Moodboard

Maart is het begin van de lente! Hoewel de maand begon met ijzige kou en op sommige plekken zelfs sneeuw, zijn er nu toch enige tekenen van de seizoensverandering. Zo zie ik ineens veel mensen met zonnebrillen op rondlopen, wordt er af en toe een bloem en groen blaadje gespot, hangen de winkels vol met vrolijke lentekleding en is het steeds langer licht. Vooral dat laatste is echt heerlijk!💛

Een aantal dingen die mij op dit moment bezig houden en die ik verder in maart wil oppakken:
🌷 Mijn kledingkast lenteproef maken en weer een aantal kledingstukken verkopen op United Wardrobe. Ik ben die donkere kleding en dikke truien nu echt wel zat en er zijn een aantal items die ik maar één of geen enkele keer gedragen heb. Die ga ik sowieso proberen te verkopen. Daarnaast is mijn kledingkast echt een ontzettende rotzooi. Winter-, lente- en zelf enkele zomerkledingstukken liggen door elkaar. Ik weet niet eens meer wat ik allemaal heb. Tijd dus voor een voorjaarsschoonmaak! 
🌷 Frans verder leren. Sinds twee weken ben ik via Duolingo de Franse taal aan het leren. Ik zat al een tijdje te spelen met het idee om een nieuwe taal te leren. Ik twijfelde tussen Frans en Deens (want we kijken nu een Deense serie en die taal is zo tof!), maar aangezien ik de laatste tijd veel stijlinspiratie krijg van de Françaises heb ik besloten om te beginnen met de Franse taal. 
🌷 Onze volgende stedentrip plannen. Berlijn was eigenlijk een test om te zien of het voor ons mogelijk is om lange afstanden met de auto te rijden. De 7 uur durende autorit naar Berlijn was net lang genoeg, 8 uur zou teveel geweest zijn. Dat betekend dus dat we alle steden die minder dan 7 uur rijden zijn kunnen gaan bezoeken! Op dit moment zitten we te denken om een bezoek te brengen aan Lille of Antwerpen. Hebben jullie nog suggesties? 
Naast deze drie dingen kan ik me ook verheugen op de zomertijd die eraan komt en Pasen! Maar dat duurt nog zo'n drie weken ;)

Wat houdt jullie op dit moment bezig?

4 opmerkingen

 1. Gaaf dat je Frans aan het leren ben! Lille zou ik ook willen bezoeken, lijkt mij een prachtige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja het is wel echt basis Frans nog, maja :P
   Als we naar Lille gaan zal ik er een uitgebreid verslag van schrijven!

   Verwijderen
 2. Ik heb ook echt zoveel zin in de lente (liever nog zomer, maar laten we het rustig opbouwen haha). Lille lijkt me wel een toffe plek om te bezoeken, en handig voor je praktijk Frans oefenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja rustig aan he Dinja ;)
   En ja precies! Ik hoop dat we in april kunnen gaan~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!