Een Goed Begin Van December

 Afgelopen vrijdag bleven Rachelle en ik bij Sophie slapen om haar 24ste verjaardag te vieren. Overdag hebben we geshopt en sushi gegeten in Amsterdam. Ik was al een tijdje niet meer in Amsterdam geweest en het voelde goed om er weer rond te lopen. Alles is nu gedecoreerd met kerstverlichting en kerstbomen, dat maakt het allemaal erg sfeervol. Vooral de Bijenkorf vond ik mooi gedecoreerd :) Daar kon je de kerstsfeer al goed voelen šŸ’–
 Onze vaste koffiestop bij de Starbucks
 Mooie etalage van de Bijenkorf
 Kerst Carrot-cake 
 De Primark op de Dam is net geopend en ondanks dat ik eigenlijk wil stoppen met goedkope/slechte kwaliteitskleding te kopen, kon ik dit shirtje niet weerstaan. Waarschijnlijk wordt het een onderdeel van mijn kerstoutfit. De glittersokken zijn van het Zweedse merk COS uit de Bijenkorf. 
Cirkel oorbellen van COS en de maantjes oorbellen zijn van ANNA+NINA. 

S'avonds hebben we met gezichtsmaskers, thee en een heerlijk slechte film gerelaxt. Het is jammer dat Rachelle nog in Limburg woont en we daarom zo weinig met zijn drieĆ«n kunnen afspreken. Hopelijk krijgt ze binnenkort een baan in de Randstad zodat we elkaar vaker kunnen zien :) 

Voor mij was dit weekend de perfecte start van deze feestmaand. Komende dagen zal ik nog bloggen over Sinterklaas, wat wij gisteren gevierd hebben. Ik voel gewoon dat deze maand beter wordt voor mijn blog. Er staat zoveel leuks op het programma :) Tot snel! 

2 opmerkingen

  1. Dit ziet er echt zo leuk uit! Ben mega lang niet bij de Bijenkorf geweest maar die etalage is echt amazing. Ben benieuwd wat je nog meer gaat posten in december :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :) Ik was er ook al een tijdje niet meer geweest maar alle etalages zien er erg mooi uit! leuk om even te gaan kijken al je in Amsterdam bent

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!