90 Jaar Marilyn

 Afgelopen weekend ben ik met mijn moeder naar de expositie over Marilyn Monroe geweest in de Nieuwe Kerk. Van te voren kregen we een lezing over haar leven, maar dat viel helaas een beetje tegen. De man die de lezing gaf had zich niet zo goed ingelezen en kon niet eens verklaren waar de naam Marilyn Monroe vandaan komt... De expositie zelf was gelukkig wel erg leuk :) Van begin tot eind werd het leven van Marilyn weergegeven door middel van foto's, oude brieven, producten die zij gebruikte, kleding en korte filmpjes.
Marilyn kwam op een verdrietige manier aan het einde van haar leven, en dat is zonde want van wat ik gezien en gelezen heb was ze een inspirerend persoon. Haar quotes (die ook over de expositie verspreid zijn) zijn het bewijs hiervan. Ze had een ongelooflijke wilskracht en deed er alles aan om haar doel te bereiken. Terwijl ze in de films vaak werd afgebeeld als de verleidelijke naïeve blondine, was ze in werkelijkheid slim en hield ze veel van lezen. Dat wist ik totaal niet voordat ik naar deze expositie ging. Dus, als je meer wilt weten over Marilyn Monroe dan kan ik deze expositie zeker aanraden! Ik heb er van genoten~

Ben jij al naar deze expositie in de Nieuwe Kerk geweest? 
Zo ja, wat vond je ervan?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!