Zonsondergang in Zeeland

 Één van de dingen waar ik altijd naar uitkijk als we op vakantie gaan naar Zeeland, zijn de prachtige zonsondergangen. Vooral als het rustig is op het strand en je vrij kan lopen zonder op andere mensen te letten. Ook deze keer hebben we weer een mooie zonsondergang gezien. Dat moest ik natuurlijk wel even vastleggen ;) Van te voren hadden we opgezocht hoe laat de zon ongeveer onder zou gaan, maar we hadden per ongeluk de tijd verkeerd gelezen. Om 20:30 liepen we al over het strand omdat we dachten dat de zon om 21:00 onder zou gaan, maar  het bleek dat hij pas om 22:00 onder ging haha! We hebben ons gelukkig wel goed vermaakt op het strand ;)

3 opmerkingen

 1. Fijn he om tot lekker laat op het strand te kunnen zijn en de zonsondergang te kunnen zien. Mooie foto's heb je gemaakt. Vooral de laatste vind ik prachtig met de vogels erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa heerlijk <3 als het mooi weer is dan hoef je eigenlijk helemaal niet naar het buitenland op vakantie, Zeeland is dan ook een prima plek om te verblijven

   Verwijderen
 2. Mooie foto's, de twee laatste zijn echt spectaculair dat kan je alleen zien als je echt blijft tot de zon echt onder gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!