French Wardrobe System: Spring Results


Op 1 juni eindigde het derde seizoen van het French Wardrobe System, namelijk; de lente. Het is duidelijk dat ik er de afgelopen maanden met mijn hoofd niet helemaal bij was, want ik heb onbedoeld meer dingen gekocht dan nodig was.


In de drie maanden van het lente seizoen heb ik maar 2 keer geshopt: tijdens de National Glamour Day en tijdens mijn uitje naar de Ijhallen. Toch heb ik het voor elkaar gekregen om 7 dingen aan te schaffen i.p.v de voorgeschreven 5. Ik heb geen spijt van de dingen die ik heb gekocht, maar ik kan ook niet zeggen dat ik ze allemaal echt nodig had of dat ze op mijn wishlist stonden. Ach ja, het kan niet altijd lopen zoals we zouden willen. Het vierde seizoen (de zomer) zal ik er weer wat beter op gaan letten ;)

Laten we eens bekijken wat ik in het lente seizoen (de maanden maart, april en mei) heb aangeschaft:
 Een Wolford panty stond al wel een tijdje op mijn wishlist en aangezien ik nog een Fashioncheque had, leek mij dit het juiste moment om er eentje te testen. De panty zit prachtig en voelt stevig aan, maar helaas kwam er na een week toch een gaatje in. Tijdens stage schuurde ik per ongeluk met mijn been langs een map en hoppa daar zat het gaatje... Jammer, want ik had verwacht dat deze panty juist tegen dit soort dingen zou kunnen, maar nu weet ik in ieder geval dat ik voorlopig beter bij de H&M /Hema panty's kan blijven. 
 Iets wat ik (achteraf) niet nodig had en wat niet op mijn wishlist stond: het gestreepte jurkje van de Monki. Dit is een typisch voorbeeld van een impuls aankoop haha, ik had namelijk al een gestreept jurkje in mijn kast liggen. Alleen heeft dat jurkje een hoge hals en bovendien is die heel kort. Dit jurkje van de Monki is wat langer en heeft een lage hals, dat was genoeg reden om hem te kopen, vond ik toen :P 
 Dit vestje van de H&M was in de uitverkoop maar 7 euro en ik vind het oprecht een leuk vest. Zo'n soort vest had ik ook nog niet in mijn kast hangen en is makkelijk te combineren :)
Iets wat wel op mijn wishlist stond en wat een leuke aanvulling aan mijn garderobe is: de gestreepte blouse van de Stradivarius. Ik heb nog geen moment spijt van deze aankoop gehad :D
 Dit colbertje van de Ijhallen had ik niet per se nodig, maar een mooi extra colbert stond nog wel op mijn wishlist voor ooit een keer. De zachtroze kleur maakt dit jasje echt perfect voor de lente en koele zomerse dagen <3
 Ook kocht ik bij de Ijhallen dit schattige tasje. Ik heb twee kleine tasjes voor het shoppen/uitgaan maar aan beide ben ik erg gehecht, dus zocht ik nog een tasje dat ik zonder zorg overal mee naar toe kan nemen :) Alleen ben ik ondertussen ook wel een beetje gehecht geraakt aan dit tasje haha, oeps~
En dan last but not least, de LV rugtas die ik ook scoorde op te Ijhallen. Ik vind hem nog steeds erg leuk maar op de één of andere manier gebruik ik hem niet vaak. Mijn zwarte rugzakje past bij alles en die pak ik meestal als eerste. Heb ik het nodig: nee, heb ik er spijt van: een beetje. Het is zonde om zo'n tas alleen maar op je kamer te laten liggen, dus ik moet hem maar eens wat vaker gaan dragen ;)

Dat was het! Het zomerseizoen van het FWS dekt te maanden juni, juli en augustus. Nieuwe ronden, nieuwe kansen dus.

Wat is jullie favoriete aankoop van de afgelopen tijd? 

3 opmerkingen

  1. Toch ben je goed bezig geweest ^^ maar twee dingen teveel!
    Misschien kan je je 'oude' gestreepte jurkje dan weg doen, aangezien je zegt dat hij heel kort is (te kort?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah dat gestreepte jurkje is heel erg leuk. Ik heb zelf ook 2 jurkjes met streepjes

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!