Een kijkje in mijn leven #10

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven want ik heb weer behoorlijk wat foto's gemaakt :) Sinds ik Snapchat heb ontdekt maak ik veel sneller foto's en dat iets goeds aangezien ik vanaf komende week geen stage meer loop, en dus hoop weer wat vaker te gaan bloggen. Ik zit zelfs over een nieuwe layout  en een nieuwe camera na te denken ;) Maar daar kom ik later nog op terug! Nu eerst de foto's van de afgelopen twee weken:


 Sinds ik bij de Yoghurt Barn ben geweest, ben ik weer helemaal verliefd op yoghurt als ontbijt. Ik probeerde de combinatie die ik bij de Yoghurt Barn at na te maken en dat is best goed gelukt. Echt een aanrader en bovendien is het heel makkelijk :)

Wat was het btw heerlijk weer de afgelopen dagen! Zo jammer dat het dit weekend dan weer minder wordt... Laat de warmte maar snel terugkeren.
 Na het gesprek met de docent en mijn stagebegeleider gingen we met zijn drieën lunchen en deed mijn stagebegeleider alsof er niks was gebeurd. Hoe bizar... Het broodje was wel lekker gelukkig haha~
 Afgelopen zondag ging ik met mama de stad in voor Moederdag (post daarover volgt nog). We maakten een tussenstop bij de H&M en ik paste verschillende dingen, maar eigenlijk zat niks echt leuk... Toch jammer want ik zou graag wat zomerjurken erbij willen.
 Naar het recept van moeders: tagliatelle met sperziebonen, gerookte forel, mozzarella, citroenrasp en knoflook. Heerlijk!
 Tijd voor een smoothie variatie: appel, banaan, sinaasappel, meloen en sojamelk. Persoonlijk vond ik hem minder lekker dan de combinatie van rood fruit, sojamelk en honing. Dat blijft toch mijn favoriet.
Dinsdag ging ik met Rachelle en Sophie naar Rimini's, na een lange dag stage is er niks lekkerder dan pizza en een frappuccino als afsluiter ;)
 Ik sta sinds 2 weken ingeschreven bij de sportschool en woensdagavond was het weer tijd voor een hula hoop les! Dat is zo leuk om te doen. Toen ik thuiskwam stond het eten al klaar <3 lekker pasta met venkel, knoflook, citroenrasp en gerookte zalm.
 Donderdag werkte ik thuis en in de middag belde een vriendin mij opeens omdat ze naar het strand ging; of ik zin had om mee te gaan. Nou daar zei ik natuurlijk geen nee tegen ;) De eerste keer naar het strand in 2016 is een feit.
Vandaag (vrijdag) was mijn laatste dag stage. Alleen zondag ga ik nog helpen op de Japanmarkt maar verder hoef ik niet meer terug naar Amsterdam voorlopig. Het voelt gek maar ik ben ook wel opgelucht dat ik me nu volledig op het onderzoek kan richten. Ik ga de katten wel missen. Die lagen elke dag bij mij op schoot en kwamen altijd knuffels halen :)

Morgen is het lekker weekend en ga ik tekenen en bloggen. Even goed ontspannen zodat ik er daarna weer tegenaan kan.
Wat zijn jullie plannen voor morgen? 

5 opmerkingen

 1. Zo naar van je stage. Ik heb je vorige artikel net even gelezen en zo gek dat je daarna samen kunt lunchen en doen alsof er niks aan de hand is. Het klinkt soms alsof ze 2 persoonlijkheden heeft haha. Maar je nu lekker op je onderzoek richten. Had je de katten niet stiekem kunnen kidnappen?;-)
  Je gestreepte jurkje vind ik echt heel leuk! En de jurk die je bij H&M gepast had ziet er zo ook erg leuk uit. Wel heel frustrerend als je met een berg kleding het pashokje in gaat en uiteindelijk niks goed zit. Dat heb ik ook erg vaak bij H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa he, dat dacht ik dus ook :O Iets klopt er gewoon niet. Ik had nog geprobeerd om één van de katten in mijn rugzak te stoppen maar hij was te dik :P hahaha.
   En dankjje!! Het is wel een kort jurkje dus soms een beetje ongemakkelijk.

   Verwijderen
 2. Wat raar dan om samen te lunchen! Lijkt me echt best lastig en awkard.
  Maar gelukkig kan je nu wel even lekker ontspannen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was vooral erg awkward ja. Maar idd nu is het voorbij en kan ik ga focussen op het echte afstuderen :)

   Verwijderen
 3. Ik vind het nog steeds bizar hoe het is gegaan. Maar blijkbaar gebeurd het nog. Mijn vriend en zijn collega's hebben laatst ook een stagiair tandartsassistent weg gestuurd. Maar die was echt totaal niet gemotiveerd en leverde ook slecht werk. Ik vind je gestreepte jurkje wel erg leuk!! Ik wilde bijna reageren met kopen, maar je hebt heme al in je kast hangen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!