Vakantieweekje

Op vrijdagavond 4 februari begon mijn vakantieweek! Ik had zoveel overwerkuren nog staan van 2021, dat ik een hele week vrij kon nemen. Daar was ik ook best wel aan toe, en dus besloot ik om vrij spontaan een weekje thuis te blijven. Ik had geen speciale plannen gemaakt. Gewoon lekker een week relaxen :) Die vrijdagavond zijn Maikel en ik uit eten gegaan bij Tatsu om het begin van mijn vakantie te vieren. Lekker sushi, altijd goed! 

De volgende dag scheen de zon! Het was echt een prachtige zaterdag en dat maakte me direct blij :) 
Zondag 6 februari heb ik lekker gerelaxt. Ik weet niet eens meer wat ik precies gedaan heb haha. In ieder geval ook lekker serie kijken. Our Beloved Summer is een Koreaanse serie die op Netflix staat. Een romantische serie, aanrader als je daarvan houdt. 
Maandag stond er weer een Koreaanse les op het programma. Ik volg het nu zo'n 4 weken en vind het echt leuk! Een cursus volgen helpt echt met de motivatie om te studeren en ik vind het ook leuk om tijdens de les met de andere cursisten te praten en dat we elkaar helpen met huiswerk via de app. We willen binnenkort ook een keer samenkomen om huiswerk te maken en te oefenen met spreken :)

Woensdag kwam mama gezellig langs voor lunch en om fotoboeken te kijken. Ik had voor bij de koffie ook cupcakes gekocht. Echt super lekker! We hebben eerst een hele tijd over bijgepraat en daarna nog een fotoboek bekeken van mama's reis naar Griekenland toen zij 21 jaar was. Echt leuk om de foto's te zien en haar verhalen te horen. 
Die woensdagavond gingen Maikel en ik naar de film. De eerste keer bioscoop sinds de start van corona! Echt bizar hoe lang ik er al niet was geweest. We hebben Spiderman-No way home gezien. Goeie film als je van de Marvel films houdt! 

Vrijdag 11 februari werd mama 60! Ze heeft het nog niet groots gevierd, maar dat komt nog wel in het voorjaar. Nu hebben we gewoon lekker taart gegeten en gekletst :)
Zaterdag 12 februari zijn we met Koen en Charlotte uit eten gegaan. Eerst gingen we borrelen en daarna eten bij Bodega. Dat is een wat luxer tapasrestaurant in Haarlem. Het eten was erg lekker, maar wel erg duur haha! Na het diner zijn we nog de stad in gegaan omdat die avond de horeca zou staken en tot laat open zou blijven. Maar uiteindelijk deed bij geen enkele kroeg mee... Toch vonden we er nog eentje die wel open was en daar zijn we tot een uurtje of 00:00 geweest. Het was een super gezellige avond! Ik heb ontzettend gelachen en het was heerlijk om weer eens ouderwets uit eten te gaan en daarna nog ergens een drankje te kunnen doen. 

Toen zat mijn vakantieweekje er alweer op. Het ging snel maar ik heb er wel echt van genoten. Zo'n week zonder reizen of verplichtingen is soms ook gewoon heel erg fijn. 

Ik wil echt weer vaker gaan bloggen... Hopelijk lukt dat ook nu het normale leven weer start. Alleen dan moet ik wel wat vaker foto's gaan maken, want dat heb ik laatste tijd ook niet veel gedaan :') Misschien komt het weer als het weer ook beter wordt. Wat een drama met die storm van afgelopen week haha. Laat de lente maar snel beginnen! Fijne avond allemaal! xxx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!