Random fotootjes van de afgelopen dagen

Het laatste weekend van november waren we een weekend weg met Maikel's familie. We verbleven in Vierhouten, waar we al 2x eerder ook hebben overnacht. Het hotel is knus en de omgeving is mooi om te wandelen. Op zaterdag zijn we naar een museum geweest waar zandsculpturen staan met als thema de Tweede Wereld Oorlog. Erg knap gemaakt en ook interessant. Het was alleen enorm koud! Er viel zelfs natte sneeuw! Op een gegeven moment voelde ik mijn tenen niet meer haha. 
Jammer dat het weer niet mee zat want buiten hadden ze allemaal leuke stalletjes en winkeltjes in de kerstsfeer. 
Gelukkig was er ook een café waar we lekker koffie hebben gedronken en daar stond ook een miniatuur stad met lichtjes. Zo leuk vind ik dat! Mijn opa en oma hadden die ook altijd staan, een heel dorp inclusief nep sneeuw :) 

In de avonden hebben we gezellig spelletjes gedaan, en ik heb ook weer eens gelezen in mijn boek. Dat had ik al een hele tijd niet gedaan. Er zijn altijd zoveel andere dingen die ik OOK graag wil doen haha. 
Het was in ieder geval een lekker weekend weg!
Ik schrijf nog steeds brieven naar penpals over de wereld. Het ontvangen van brieven en het antwoorden en creatief bezig zijn blijf ik leuk vinden. Het is een fijne ontspannende activiteit na een lange dag werken. Dit is een brief in herfstthema, die inmiddels op de post is. 

Op maandag 29 november sprak ik af met Charlot. We hadden elkaar door drukte al een tijdje niet meer gesproken dus het was leuk om weer bij te kletsen. We hebben lekker geluncht bij Metzo en daarna even geshopt. 
Op het werk kregen we afgelopen week allemaal een chocolade letter! Leuk dat ze daaraan denken en erg lekker zo'n letter van de bakker ;) 

Het is ook weer die tijd van het jaar dat je Spotify-wrapped online komt. Daar kan je zien welke nummers je het meeste hebt geluisterd, hoeveel minuten en welk genre je het leukste vindt. Sinds begin dit jaar luister ik weer veel K-pop (Koreaanse pop) dus het was voor mij geen verassing om dat als mijn favoriete genre te zien haha. De nummers in de top 5 trouwens ook niet haha! 
We hebben geen Sinterklaas gevierd, maar wel afgelopen zondag gegeten met Koen en Charlot. We hebben ook Exploding Kittens gespeeld en Formule 1 gekeken. De race was heel spannend! Ik ben benieuwd wie er komend weekend gaat winnen: Max of Lewis. 

Gisterenavond hebben we de kerstboom opgetuigd! De huiskamer heeft nu direct zoveel meer sfeer. Ik heb alleen nog steeds niet echt een kerstgevoel zoals ik dat andere jaren wel altijd had... Komt ook doordat werk mega druk is en alles weer zo onzeker is met die maatregelen. Wat mogen we nou straks wel en wat niet?
Morgen ga ik beginnen aan kerstkaarten, wie weet helpt dat met de kerstsfeer ;) 

Fijne avond allemaal! Xx

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!