Zomer outfit en cupcakes

Wat was het warm de afgelopen dagen! Eindelijk echt zomer, heerlijk! Hebben jullie ook genoten van dit zomerse weer? Ik ben blij dat er op kantoor geen strenge kledingvoorschriften gelden en dat we op dit soort hete dagen gewoon in korte broek of rok naar werk mogen. Ik kon ook direct mijn nieuwe Puma sneakers inlopen :) Ben echt blij met die aankoop. De roze streep op de zijkant maakt het net wat speelser dan spierwitte sneakers. 

Na werk hebben we vrijwel iedere avond lekker in de tuin gezeten. Het kunstgras is koel en zacht genoeg om zonder kussen op te zitten. Als het zo warm is dan heb ik nooit zoveel trek in warm eten en vooral zin in fruit en salades. Aardbeien zijn mijn favoriete zomerfruit en afgelopen week waren ze in de aanbieding bij de AH. Die bak is in twee dagen opgegaan haha. Indy wilde ook proeven (katten mogen aardbeien eten), maar die zag er toch al snel weer vanaf. Geen probleem, meer aardbeien voor mij ;)
Na het onweer en de zware regenbuien van gisteren is het vandaag afgekoeld naar zo'n 20 graden. Wat mij betreft een prima temperatuur want dan kan je tenminste ook wat ondernemen. Al hebben we dit weekend weinig afspraken, maar dat vind ik niet erg. Nog even rustig aan want de komende twee weekenden wordt erg druk, wel met allemaal leuke dingen gelukkig! 

Vanmorgen ben ik naar de sportschool gegaan en daarna liep ik langs het nieuwe Cupcake winkeltje/café in de wijk. Cup & Cake heet het. In maart zijn ze open gegaan dus het is nog een nieuwe zaak, maar ik denk nu al geliefd in de buurt. Er is een hoek voor kinderen om te spelen maar er staat ook een bank en loungestoelen om te relaxen met een boek en een lekkere kop koffie. Het doet me een beetje denken aan de koffietent van F.R.I.E.N.D.S. 
Dit keer ging ik er alleen even snel langs om cupcakes te halen, maar volgende keer ga ik er ook even lekker zitten om koffie te drinken en te lezen. Dan zal ik wat meer foto's maken en er nog een apart artikel over schrijven :) De cupcakes zijn trouwens erg lekker! Dus een aanrader om langs te gaan als je in de buurt bent. 

Nu ga ik lekker een podcast luisteren en schilderen. Fijne zaterdag allemaal! Xx

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!