Spring wardrobe inspiration

 Hee allemaal! Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben (gehad) en februari op een positieve manier zijn begonnen. Januari was een drukke maand, maar toch voelt het voor de verandering een keer niet alsof de dagen voorbij zijn gevlogen. Voor mijn gevoel zitten we namelijk al heel lang in 2020, maar er is pas net één maand voorbij.
Februari is de laatste maand van de winter en ik begin al te verlangen naar de lente. Bij een nieuw seizoen hoort ook het opnieuw opruimen en uitzoeken van mijn kledingkast. Sinds een jaar doe ik dit ieder seizoen. Zo hoop ik een goed overzicht te houden van wat ik heb qua kleding en wat ik wil houden of verkopen. Afgelopen woensdag heb ik alvast een kleine eerste opruiming gedaan. De kersttruien en glitterjurkjes zijn weer opgeborgen, maar de dikke truien laat ik voor de zekerheid nog even liggen. Wie weet gaat het in februari ineens nog sneeuwen!
Daarnaast ben ik begonnen met het verzamelen van inspiratie voor lente outfits. Dit jaar heb ik een duidelijke stijl in gedachten die goed bij mijn gevoel voor 2020 past en waar ik mezelf in kan zijn. Keywords: bohemian, flared jeans, vrijheid, cowboy, 70s, zachtaardig, tweedehands, bloemen, hippie, vintage, kimono, vrolijk.
Ik kijk er naar uit om mijn garderobe weer wat meer "mij" te maken.

Kijken jullie ook al zo uit naar de lente en om luchtigere kleding te dragen?

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!